aluca-transit-sysal-parkdeck.jpg

BogemansEquipment

Our standard is Premium

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Vakmanschap

Professionaliteit

uw partner voor inrichting van uw bedrijfswagens en bestelwagens

Bogemans Equipment is uw partner voor de inrichting van al uw bedrijfswagens en/of c. Elke bedrijfswageninrichting wordt 100% op maat gebouwd en zorgt ervoor dat u de focus kan leggen op de uitvoering van uw activiteiten op een zo efficiënt mogelijke manier.

Puur maatwerk

De inrichting van uw bestelwagen moet volledig afgestemd zijn op uw job. Alles moet exact aangepast zijn aan uw geroutineerde werkwijze. Daarom is alles ook puur maatwerk. Elk onderdeel, elk accessoire moet op de juiste plaats gemonteerd worden. 

Lichtgewicht inrichting

Om zo weinig mogelijk laadvermogen te verliezen, kiezen we bewust voor onderdelen uit aluminium. Dit materiaal is niet enkel stevig, maar ook enorm licht en leent zich uitstekend voor verschillende toepassingen. 

Merken van de bovenste plank

Onze service is premium, net als de merken waarmee we werken. Aluca is het toonbeeld van Duitse gründlichkeit voor mobiele opbergsystemen. 

Veilig en wettelijk

Ladingzekering is topprioriteit bij de inrichting van uw bestelwagen. Een correcte en veilige montage van alle onderdelen zorgt daar absoluut voor. Alles zit veilig vast, de opbergmogelijkheden zijn feilloos. Wees gerust, uw materiaal ligt niet na de eerste bocht op de grond. Vandaar dat onze bestelwageninrichting ook voor verregaande crashtesten slaagt. 

  • aluca-transit-sysal-parkdeck-pichi.jpg
  • aluca-transport-org-wvz-pichi.jpg
  • aufsetzwanne-img-6011-pichi.jpg
  • ds-2017-02-21-999-176-1-pichi.jpg